24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Construct Still 2002 Galati beton amprentat amenajari exterioare

Construct Still 2002 Galati  este o companie cu capital integral romanesc fondata in 2002 si se afla astazi in topul firmelor de constructii raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Obiectul principal al companiei este de a respecta standardele calitative, de a oferi cel mai bun raport calitate/ pret si nu in ultimul rand, de a asigura satisfactia tuturor clientilor prin servicii de calitate, atat din punct de vedere al executiei cat si al calitatii materialelor utilizate.
     Avand aproximativ 10 de ani de experienta in domeniile beton amprentat si elicopterizat, constructii case si hale, amenajari curti, tamplarie aluminiu si pvc, compania detine un portofoliu impresionant si reprezentativ, oferind solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive, ducand pana la capat multe proiecte provocatoare.
Misiunea noastra
    Sa construim succesul afacerii d-voastra mentinand cele mai inalte standarde de calitate, prin predarea lucrarilor inainte de termen, in buget si fara surprize de ultim moment.
Dintre serviciile noastre va prezentam:
    BETON AMPRENTAT SI ELICOPTERIZAT - pentru pavarea aleilor din fata casei, marginii piscinei sau chiar intregii curti.
    CONSTRUCTII - solutii eficiente pentru planuri case - case la cheie complet finisate atat in exterier cat si in interior, precum si instalatiile electrice si sanitare fiind incluse, - solutii eficiente pentru planuri hale - hale industriale, proiectare , avizare si constructie la cheie - amenajari interioare
    Tamplarie aluminiu si pvc - usi interior/ exterior , geamuri termopan
    Depozit materiale - peste 1000 de produse din categoria materialelor de constructii , unelte si scule
Ne mandrim cu un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor, al betonului amprentat si elicopterizat si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra. Compania Construct Still 2002 se afla in comuna Sendreni din judetul Galati.

Adresa: Str. Strada Principala Nr. 93, Sendreni, jud. Galati
Email: office@constructstill.ro
Telefon: +40-236-826.661 / 0745-499.831

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.