24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Contabilitate Braila, credite si consultanta financiara pentru firme Braila

Buna ziua ! Ma numesc Dumitrascu Petrica (economist) si sunt colaborator permanent al firmei Credite & Leasing SRL Braila. Totodata sunt responsabil de buna gestiune economica si financiara a unor firme deosebit de importante din Braila.

Serviciile oferite de Credite & Leasing SRL Braila:
- transmitere decalaratii fiscale online;
- contabilitate pe baza de contract de munca;
- anunturi Braila online, promovare si publicitate online pentru firma dvs. in siteuri care impreuna au peste 500000 de vizitatori pe luna;
- crearea de pagini web de prezentare a fimei;
- servicii de reducere a costurilor platite pe baza de comision dn valoarea reducerilor;

Puncte forte ale firmei noastre
 • consta in aceea ca oferim consultanta firmelor care în mod normal, nu ar beneficia de împrumuturi bancare, deoarece nu au bonitate sau sunt destul de noi în afaceri pentru a obtine un credit bancar. De cele mai multe ori obtin prin intermediul consultantei noastre creditele dorite.
 • aveti probleme cu organizarea si eficientizarea muncii, credeti ca aveti costuri mai mari decat ale concurentei ? La aceste intrebari va putem ajuta sa gasiti cai de rezolvare in beneficiul ambilor parteneri.
 • nu aveti incredere totdeauna in sfaturile date de colaboratorii sau angajatii dvs. ? Va stam la dispozitie cu consultanta noastra de specialitate in afaceri si management de o inalta calitate profesionala !
 • Retineti: lucrand cu noi ne veti plati din banii nostri !

 Vrei sa afli parerea unui profesionist ?

Daca esti in cautarea unuia dintre serviciile oferite de noi ne poti contacta la:
email: office@declaratii-fiscale.ro
Telefon/Fax: 0239629035
 Mobil: 0745218903


E-mail: office@declaratii-fiscale.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.