24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contrabanda cu tigari prin Galati cu ajutorul canistrei de benzina

Persoana prinsă folosind noua metodă de trafic cu ţigări a scăpat "la mustaţă" de confiscarea maşinii. Legea spune că autovehiculul se confiscă doar dacă este modificat special pentru contrabandă. De data asta, modificată era doar canistra!

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit ascunse şi nedeclarate într-o canistră pentru combustibil 70 de pachete de ţigări de contrabandă. Iată deci că s-a răspuns, cu acest prilej, şi la chinuitoarea întrebare "câte pachete de ţigări Doina încap într-o canistră de 10 litri?"sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.