24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contractul de reabilitare a fostei policlinici de copii castigat de Concivia Braila

Subiectul reabilitarii fostei policlinici de copii este de mult timp in discutie si lucrurile acum incep sa se invarta. Deja s-a hotarat firma care va reabilita cladirea fostei policlinici de copii din strada Calea Calarasilor. Este vorba despre SC CONCIVIA SA care a reusit sa castige contractul care vizeaza acest proiect. Valoarea contractului se ridica la 5875436.51 RON si a fost adjudecat din data de 18 iunie 2012, in urma unei licitatii tinute de Casa Judeteana de Pensii Braila.

Concivia va trebui sa consolideze, reabiliteze si sa puna in refunctionare imobilul situat in Calea Calarasilor, nr. 14, Braila, respectiva cladirea fostei policlinici de copiii.

Banii pentru investitie vor fi asigurati de Casa Nationala din bugetul de investitii, proiectul urmand a se derula pe o perioada de 4 ani.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.