24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copii braileni scosi din mizerie

Patru copii cu varste intre o luna si sase ani, din comuna Dudesti, au fost preluati recent de catre o echipa a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Braila, dupa ce ancheta sociala realizata la domiciliul familiei a scos la iveala saracia extrema in care traiau micutii.

De altfel, nu este pentru prima data cand DGASPC intervine in sprijinul acestei familii, o adevarata "fabrica" de copii, ce traieste numai din alocatiilor minorilor.

Ceilalti 5 copii ai familiei, cu varste de la 9 ani la 14 ani, beneficiaza de masura de protectie speciala in cadrul DGASPC Braila, iar un alt micut a decedat la cateva saptamani de la nastere, in anul 2003.

Singurele venituri materiale ale familiei constau in alocatiile de stat ale copiilor, mama fiind casnica, iar tatal, care nu are ocupatie, desfasoara ocazional anumite activitati in agricultura, la solicitarea altor locuitori din comuna.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.