24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cosuri de gunoi vandalizate de un tanar baut bine

La data de 28.10.2013, la orele 15:10, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei a fost sesizat de reprezentanţii primăriei, cu privire la faptul că, în perioada 25-28.10.2013, I.Gigel (19 ani), din oraşul Însurăţei, a distrus patru coşuri de gunoi, amplasate în parcul din localitate.

Demarând cercetările, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2013, în jurul orelor 2:00, tânărul reclamat, aflându-se sub influenţa accentuată a băuturilor alcoolice, a distrus cele patru coşuri din plastic, lovindu-le cu pumnii şi picioarele.
   
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.