24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crima nedeslusita la marginea Brailei

Descoperire macabra. Un trecator a dat peste cadavrul unui barbat, in stare avansata de putrefactie. Cadavrul zacea intr-un canal de irigatie de la marginea municipiului Braila, pe Soseaua Baldovinesti. Politistii, criminalistii si cei de la Medicina Legala, care au sosit imediat la fata locului, au sesizat faptul ca barbatul ar fi decedat de mai bine de o luna. Decedatul are mai multe urme de lovituri la nivelul scalpului, iar anchetatorii nu exclud si varianta unei crime.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.