24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cultura de lucerna distrusa de pasunatul bovinelor

Luni dimineaţă, la orele 9:33, M.Ionel (25 de ani), din oraşul Ianca, a reclamat la Poliţie faptul că, persoane necunoscute i-au distrus o cultură de lucernă.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că reclamantul deţine în extravilanul satului Deduleşti, o suprafaţă de  0,22 ha teren cultivat cu lucernă şi care a fost păşunată de bovine, pe o suprafaţa de 0,2 ha (2 ari).

A fost identificat autorul, localnicul P.Marin (42 de ani), care a trecut pe terenul reclamantului cu bovinele către islazul comunal, timp în care acestea au păşunat lucerna. Prejudiciul a fost estimat la suma de 20 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.