24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cum sa dezvolti o afacere

Atelierul "Cum sa dezvolti o afacere"  este organizat marți 4 august la Biblioteca Judeteana. Participanții și-au ales domeniul de activitate, statutul juridic corelat cu dimensiunea activității, numele, emblema și sloganul firmei.

Cu multă seriozitate au fost definite obiectul de activitate, misiunea, obiectivele generale și costurile de lansare. La următoarele întâlniri, copiii vor afla detalii interesante despre resursele umane, produsul sau serviciul nou lansat și modalitățile de promovare.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.