24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cum te inscrii la liceu in Braila

Inca o serie de absolventi de gimnaziu din Braila trebuie sa se gandeasca si sa aleaga, in functie de rezultatele obtinute la examenele nationale, ce licee sau scoli profesionale vor urma in viitorii patru ani. Unii cauta sa intre la cele mai bune licee pentru a profita de o educatie inalta si un mediu concurential, iar altii cauta sa se scoleasca intr-o meseria care sa le aduca venituri cat mai repede pe piata muncii.

In ceea ce priveste cursurile de zi la liceu în judeţul Brăila sunt 102 clase şi 2.856 locuri. Pentru cursuri la seral sunt un colegiu şi patru licee cu nouă clase şi 252 de elevi, iar la F.R. (Frecvenţă Redusă), sunt un colegiu şi trei licee (Colegiul Tehnic “C.D. Neniţescu” şi Liceele “C. Brâncoveanu”, “A. Saligny” şi “Grigore Moisil”), având şapte clase şi 196 de locuri.

Elevii braileni pot de asemenea sa urmeze si cursuri le licee particulare avand de ales intre două liceev care au cinci clase şi 140 de locuri.

Pe data de 4 iulie se va afişa lista candidaţilor în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere la liceu.

Între 5-8 iulie se face completarea şi depunerea fişelor de opţiuni, în funcţie de programările făcute de fiecare şcoală.

În paralel, până pe data de 9 iulie se va desfăşura verificarea fişelor martor şi corectarea eventualelor greşeli, de către elevii însoţiţi în mod obligatoriu de părinţi.

Repartiţia computerizată se va desfăşura pe 14 iulie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.