24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cutitar pe strazile din Ianca

În seara de 18 februarie 2014, la orele 22:45, personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de localnicul I.Ştefan, cu privire la faptul că P.Cătălin (29 de ani), din acelaşi oraş, în timp ce se afla pe o stradă din oraş, a fost lovit cu un cuţit de către D.Marius (29 de ani), localnic.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce se deplasa cu P.Cătălin, pe strada Primăverii, din Ianca, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict anterior, D.Marius l-a lovit cu briceagul pe acesta, producându-i mai multe leziuni.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la U.P.U. Brăila, pentru îngrijiri medicale, stabilindu-se că leziunile nu i-au pus viaţa în primejdie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.