24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel Deca arbitreaza Dunarea Galati - Otelul Galati

Brigada brăileană formată din: Daniel Decă, Cătălin Teodor, Marius Cristian Marchidanu şi Ionel Ivan va arbitra meciurile juniorilor din partida FCM DUNĂREA Galaţi - FC Oţelul Galaţi, care se vor juca de la ora 12.00 pe stadionul Portul Roşu din Galaţi.

Duminică se desfăşoară etapa a VI-a a Campionatelor Naţionale de juniori republicani A şi B. Juniorii de la CF Brăila vor juca pe stadionul Neptun cu cei de la FC Callatis Mangalia, partidele viind arbitrate de o brigadă din Călăraşi, formată din: Dan Florin Costin, Bobeică Dragoş Laurenţiu, Brînduşa Silviu, iar arbitru de rezervă la juniori A şi cntral la juniori B va fi Brînduşa Cristian.


Sursa: Ziarul Viata Brailei


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.