24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

De ce nu atragem mai multe fonduri europene ?

Daca veti citi raportarile organismelor responsabile de gestionarea fondurilor europene veti avea surpriza sa observati ca Primaria Braila se afla la coada listei APL-urilor resedinta de judet! Sa nu mai punem la socoteala si faptul ca s-ar putea sa fim buni de plata (noi cetatenii) datorita erorilor unor "personaje" girate de Aurel Simionescu (vezi reabilitare Dorobanti)!

D-le primar nu intelegeti ca trebuie sa platiti 100 de lei si sa incasati 98 ?

Poate concetatenii nostri nu stiu despre ce este vorba! 

Majoritatea proiectelor finantate din fonduri europene la care au acces APL (Autoritati Publice Locale, mai exact Primarii) sunt finantate in proportie de 98% din bani proveniti de la Unuiunea Europeana!

Ei bine, Primaria Braila si responsabilii cu gestionarea finantelor locale brailene, in frunte cu d-ul Simionescu si de neinlocuitul Stoica Anghelescu sunt depasiti de evenimente! Acesti oameni nu au muncit niciodata (serios) la o firma privata, nu au fost pusi in fata unor "target-uri"si se plang mai tot timpul ca nu au bani! Cu exceptia facultatii Brancoveanu la care atat Simionescu si Anghelescu predau pe BANI.

D-le Anghelescu, glumind, daca ne-ati concesiona stabilirea impozitelor si taxelor locale si am primi un procent de 5% din acestea va asiguram ca ati incasa cu cel putin 40% mai mult! Daca nu stiti cum, scrieti prin formularul de contact!

Smecheri pe banii brailenilor, aceasta este impresia noastra! Pentru a nu va veni nu stim ce idei "procesomane" va anuntam ca avem dovezi in care nu ati incasat nici un ban la bugetul local atiunci cand trebuia !!!! Deh, incasarea se referea la bugetul local nu la alte ... bugete !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.