24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Defibrilatoare montate pe strazile Galatiului

Medicina de Urgenţă s-a mutat pe stradă la Galaţi. Autorităţile locale au cheltuit 14.000 de euro pentru şapte defibrilatoare cardiace de mici dimensiuni, pe care, teoretic, le poate folosi oricine. Instrucţiunile de folosire sunt transmise de "vocea" aparatului! Gălăţenii spun, însă, că nu au de gând să utiliezeze "drăciile", pentru că sunt complicate.

Premieră medicală în România. La Galaţi au fost montate şi date în funcţiune cinci defibrilatoare cardiace de mici dimensiuni care, cel puţin teoretic, sunt accesibile publicului larg, fără pregătire medicală. Încă două astfel de aparate vor fi instalate în zilele următoare.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.