24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Detinutii braileni urmeaza cursuri de calificare in diferite meserii

Peste o sută de persoane private de libertate din cinci penitenciare din toate zonele ţării au participat, de la începutul acestui an, la cursuri de calificare în meserii din mai multe domenii.

Iniţiativa face parte din proiectul “Tranziţia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Socială” al organizaţiei Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană. Proiectul este cofinanţat din “Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.