24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinamo II şi CF Brăila au terminat la egalitate

Dinamo II şi CF Brăila au terminat la egalitate, scor 0-0, într-o partidă săracă în faze de poartă.

Dinamo II şi CF Brăila au început partida din postura echipelor care nu mai au nicio miză în acest final de campionat. De aici a rezultat o încleştare surdă, asemenea unor boxeri care se tatonează atent, însă niciunul nu părea hotărât să dea lovitura decisivă. În prima repriză, oaspeţii au controlat mai bine jocul şi au avut câteva încercări timide spre poarta lui Pena. Dinamo II a replicat încercând să deschidă jocul pe benzi, însă nici lui Ganea şi nici lui Bereşoae nu le-a ieşit foarte multe. Nici pauzele de hidratare decise de centralul constănţean Ioniţă nu au reuşit să întrerupă apatia instalată în teren.

A doua repriză a urmat aceleaşi coordonate, dar cu o posesie inversată: gazdele au combinat mai bine, dar s-au precipitat la finalizare, în timp ce oaspeţii păreau că se mulţumesc să distrugă atacurile alb-roşilor şi...nimic mai mult. sursa: prosport.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.