24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Directorul DSVSA Braila, Gicu Dragan, a fost trimis in judecata

Directorul DSVSA Braila, Gicu Dragan, a fost trimis in judecata pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Directorii executivi de la Directiile Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) din Galati si Braila au fost trimisi in judecata, alaturi de alte 16 persoane, pentru ca au acordat protectie, in virtutea functiilor detinute, unor agenti economici.

In plus, vor mai fi judecati si Eugenia Balan, Luana Tincuta Grecu si Monica Dascalu, medici veterinari in cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Galati, si Nicu Trifan, medic veterinar in cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila, in sarcina carora s-au retinut infractiunile de abuz in serviciu si fals intelectual.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Bacau.Sursa: Ziare.com


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.