24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Divulgarea secretul fiscal se pedepseste

Exista cazuri de divulgare a secretului fiscal in Braila? Stiti sau ati sesizat situatii in care cei care v-au controlat folosesc informatiile obtinute pentru a le furniza  concurentei sau a le folosi in scop personal?

Directorul General al ANAF Braila (Deca Ilie) cat si toti sefii de directii, administratie financiara, servicii sau birouri de la DGFP Braila va asigura ca " TOTI funcţionarii publici din cadrul organului fiscal teritorial Braila sunt obligaţi să păstreze secretul asupra informaţiilor pe care le deţin ca urmare a exercitării atribuţiilor de serviciu."

Totodata, directorul general Ilie Deca, asigura contribuabilii braileni, ca nerespectarea obligaţiei de păstrare a secretului fiscal din partea oricarui functionar din ANAF Braila, va atrage  răspunderea acestuia potrivit legii.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.