24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doi copaci au cazut din cauza vântului puternic

Doi copaci au căzut în municipiul Brăila în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza vântului puternic, unul peste clădirea Oficiului de Cadastru, iar altul peste un chioşc din zonă, după cum a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, maior Ştefan Stoian.

”Unul dintre copaci a căzut peste clădirea Cadastrului, iar din fericire aici s-a spart doar o fereastră. Au intervenit echipe ale ISU care l-au tăiat şi l-au îndepărtat. Celălalt copac a căzut peste un chioşc. Aici pagubele nu se cunosc. Încă se lucrează la degajarea lui. Pentru acesta din urmă lucrează angajaţii Seroplant şi a fost nevoie de o macara să îl ridice, pentru că este foarte mare. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat duminică dimineaţă reprezentantul ISU Brăila.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.