24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doru Damian este nefericit in dragoste

Ori este atat de "berbec" incat sa creada ca "oile tinere sa puna botul" la "texte de agatat" scrise acum 4 ani ?

Astazi 4 februarie 2013, Sub titlul "Nebunii... Iubire pe internet”? maestrul perdant in ale politicii locale Brailene, sau mai exact eternul candidat la parlamentare pe post de rezerva, ne prezinta pe pagina sa de facebook o intreaga si interesanta tema despre iubirea virtuala privita ca "o simpla joaca" sau potential inceput al unei relatii reale !

Redam din pagina sa proprie: "Cat de naturali suntem in fata monitoarelor? Multi dintre noi incercam sa parem altfel cand comunicam prin intermediul internetului. Sunt "la moda" chat-urile de genul messenger-ului si sit-urile matrimoniale. E nevoie doar de rabdare, multa rabdare. Discutam fara niciun fel de inhibitii si poate pentru unii dintre noi sentimentele sunt mult mai bine exprimate in scris decat daca am fi fata in fata cu persoana respectiva. Mult mai usor ii trimtiem online un sarut decat am putea sa o facem in realitate. Ne place si ne atrage misterul, necunoscutul si ne facem in minte un portret robot al celui pe care il stim doar dupa un nume virtual" ... bla bla bla !

La drept vorbind ne-a placut textul, insa ne-a pus in dubii capacitatea personajului "Damian & Doru" de a debita astfel de lucruri deosebite. Si ce am facut (aviz amatorilor)?

Am cautat mici citate din textul postat de Damian, comentat si apreciat de tot felul de "fatuci in calduri", si am constatat ca acesta a copiat aproape "cuvintel cu cuvant" (pe cuvant ca asa e!) din articole postate pe alte siteuri si crise de altii.

Daca veti cauta pe Google exact textul inscris intre ghilimelele urmatoare "Cat de naturali suntem in fata monitoarelor? Multi dintre noi incercam sa parem altfel cand comunicam prin intermediul internetului" veti constata ca un anume "Pufulete" a postat in data de 28.06.2009 pe pagina  "dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/06/28/lumea-virtualaeuforia/" acest text care ulterior a fost preluat si de altii pe diferite siteuri.

Pentru clarificarea dvs.: Daca persoana care posta acest articol pe facebook era un simplu locuitor al Brailei, toate bune si la locul lor!

Insa, postarea din partea unui om politic, persoana publica in acelasi timp, a unor texte care nu ii apartin (fara indicarea sursei), nu fac decat sa "dea apa la moara" contestatarilor lui Victor Ponta pe tema plagiatului.

Citeste si Senatorul Mihai Danut il interpeleaza pe Liviu Dragnea. Nu cumva ca cineva i-ar da un raspuns "cofetarului" insa e interesant de vazut ce ii preocupa pe fiecare, chiar daca nici unul din ei nu vor avea sorti de izbanda!


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.