24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosar penal din cauza unui telefon mobil pentru un brailean

Un tânăr (18 ani), din comuna Roşiori, a reclamat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru că, în noaptea anterioară, în timp ce se afla la discoteca din localitate, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul din partea stângă de la geacă un telefon mobil în valoare de 380 de lei.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că principalul suspect este un localnic de 24 de ani, care a recunoscut fapta comisă. Telefonul mobil a fost recuperat şi predat părţii vătămate şi în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.