24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosar penal pentru furt de fierastraie si paturi tip cazarma

În ziua de 1 aprilie 2013, B.T., cantonier la o societate comercială din Brăila, a reclamat la Poliţie faptul că persoane necunoscute, în perioada 30 martie - 1 aprilie a.c., au sustras dintr-o magazie a Cantonului 11- Frecăţei, două fierăstraie manuale pentru tăiat gheaţa şi două pături tip cazarmă.

În baza informaţiilor obţinute în teren, în ziua de 3 aprilie a.c., poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila, cu sprijinul colegilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi de la Poliţia oraşului Măcin, au efectuat 3 percheziţii domiciliare în oraşul Măcin, judeţul Tulcea, fiind identificaţi şi conduşi la Poliţie A.M. şi N.V., ambii din Măcin, căroral li s-a probat că, împreună cu B.R. (care nu a fost găsit la domiciliu), sunt autorii furtului.

Prejudiciul, în valoare totală de 780 lei, a fost recuperat în proporţie de 90%.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.