24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosar penal pentru port ilegal de cutit

La data de 31.03.2013, la orele 17:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei Zăvoaia, l-au depistat pe localnicul G.C. (38 de ani), la un cafe-bar din comună, în timp ce purta asupra lui, fără drept, un briceag cu lungimea totală de 17 cm.
   
Împotriva acestuia a fost întocmit dosar penal pentru port ilegal de cuţit, conform Legii 61/1991 (republicată), şi briceagul a fost ridicat în vederea cercetărilor.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.