24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doua case din judetul Braila au luat foc

Pompierii brăileni au fost solicitaţi, într-o singură noapte, să intervină pentru stingerea a două incendii (Valea Cânepii si Constantinesti). Ambele izbucniseră din cauza unor probleme la instalaţiile electrice.

Detaşamentului 2 de pompieri Brăila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la o locuinţă din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, in timp ce la ora 21.00, Garda de intervenţie Ianca a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Constantineşti, comuna Râmnicelu.

Nu s-au înregistrat victime.Sursa: Adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.