24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drogurile si in puscariile brailene

Chiar dacă persoanele private de libertate (p.p.l.) sau, mai pe româneşte, deţinuţii sunt păziţi “cu străşnicie” de poliţişti, aceştia prin diferite metode ascunse îşi procură droguri chiar şi în puşcărie.

Deseori au fost cazuri când unii au fost aduşi la spital pentru dezintoxicare. Dintr-un studiu-sondaj efectuat de Agenţia Naţională Antidrog (ANA) şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), a reieşit dublarea numărului de consumatori fie de canabis, heroină sau mai nou etnobotanice.

“În data de 3 noiembrie 2011, la sediul Agenţiei Naţionale Antidrog a avut loc o conferinţă de presă care a avut ca scop prezentarea rezultatelor celui de-al doilea studiu naţional privind prevalenţa consumului de droguri în sistemul penitenciar din România.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.