24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drumurile nationale din judetul Galati sunt inchise

Traficul pe arterele naţionale de pe teritoriul judeţului s-au închis de la ora 12.00. Măsura va rămâne valabilă până la ieşirea din vigore a avertizării Cod Portocaliu. Aceeaşi decizie a fost aplicată şi în cazul judeţului Brăila şi a celorlalte judeţe din sud-estul ţării aflate sub incidenţa acestui cod.

Autorităţile din judeţul Galaţi au decis ca de la intrarea în vigoare a Codului portocaliu, respectiv luni, ora 12.00 şi până la expirarea acestuia, marţi, la ora 18.00, să închidă drumurile naţionale.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.