24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunarea ameninta cu inundatii sectorul dintre Braila si Galati

Ploile scot din matca si fluviul Dunarea si hidrologii se aşteaptă la creşteri de nivel care se anunta a depăşi pragul de 400 cm în următoarele zile.
Având în vedere atenţionările şi avertizarea hidrologică aflate în vigoare, Ministerul Mediului şi Pădurilor a cerut Administraţiei Naţionale Apele Române întărirea monitorizării cursurilor de apă, a lucrărilor hidrotehnice din administrare şi acordarea de sprijin pentru îndepărtarea efectelor inundaţiilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.