24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunarea ameninta navigatorii braileni

Între km 160 şi km 237, sectorul de Dunare pe teritoriul judeţului, curg sloiuri 10 %, iar împingătorul Traian mărunţeşte gheaţa în dreptul km 171 pentru a evita orice pericol.

Pentru evitarea desprinderii de la mal din cauza sloiurilor, navele din zona bacului Stânca au fost acostate în Dana Şantierului Naval Brăila si s-a luat masura dublarii legăturilor la navele legate la cheu. Trecerea în Insula Mare a Brăilei pe la punctul de trecere Stânca se execută cu bacurile Dinamo şi Potelu.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.