24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / UNPR

Dupa ce a pompat zeci de mii de lei in Diacomatu, Cibu se aliaza cu PSD

Constantin Cibu, preşedintele filialei locale a UNPR, a anuntat ca la nivel national s-a semnat protocolul între cele două partide, protocol valabil şi pentru Brăila. Astfel, "Alianţa pentru Viitorul Brăilei pierde UNPR-ul".


Reamintim ca inaintea alegerilor locale din 2012 UNPR-ul transmitea printr-un comunicat:

Formarea Aliantei pentru Viitorul Brailei a fost salutata si de politicieni de la centru. In cadrul conferintei judetene a UNPR Braila au fost prezenti membrii marcanti din conducerea centrala a formatiunii politice dar si co-presedintii AVB Braila. Scopul declarat al aliantei este de a indeparta PSD-ul de la conducerea judetului.Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.