24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajari: ELVETIA CASTIGURI URIASE - Job Femei

Firma: Zeus Saunaclub


E-mail: zsaunaclub@gmail.com


Oferte de munca: Saunaclub ZEUS se remarca ca fiind unul dintre cele mai bune cluburi din Elvetia. Oferim permis de munca, cazare gratuita si zilnic Masa gratuita in Restaurantul Clubului. Ajutam cu Transportul! Va oferim un ambient placut alaturi de lume pozitiv si clienti buni care platesc pe masura nivelului lor. Cistiguri lunare intreFranci !!!! La noi se gasesc mereu mai multe informatii si programare ne puteti contacta prin SMS / whatsApp, E-Mail sau puteti suna Si noi va putem suna inapoi cu placere. Whatsapp / Viber / Telegram: E-mail: WEB: Ne bucuram si abia asteptam sa lucram impreuna!


Oferta valabila pana la data: 01-12-2021

 

Adauga un comentariu pe facebook

  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.