24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ecaterina Andronescu da unda verde pentru universitate de stat la Braila

Visul elevilor braileni de a urma o universitate de stat in propriul oras va fi realizabil cat de curand. Propunerea a fost lansata de Gheorghe Bunea Stancu si este mentinuta de actualul Ministrul al Educatiei, Ecaterina Andronescu.
“Trebuie să ne grăbim foarte tare şi să prindem începutul de sesiune parlamentară, adică luna septembrie. Trebuie să depunem proiectul la Camera Deputaţilor. Din punctul meu de vedere, în momentul în care s-a depus proiectul în Parlament, lucrurile trebuie să se sfârşească cu bine”, a declarat Andronescu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.