24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Economia Brailei: Pleaca Cargill vine Glencore

Traderul american Cargill a vândut două silozuri de 25.000 de tone şi 23.000 de tone pe care compania le deţinea în estul României în oraşele Brăila şi Ţăndărei, judeţul Ialomiţa către Soufflet Group.

Mişcarea marchează ieşirea traderului ame­rican din judeţul Brăila, acolo unde jocurile sunt făcute de el­veţienii de la Glencore, grup care a devenit foarte agresiv în achi­ziţii pe plan internaţional după ce anul trecut s-a listat la Bursă.

"Achiziţia a fost făcută pentru a ne majora capacitatea de stocare şi pentru a ne extinde operaţiunile din România", a explicat pentru ZF Thierry Berger, Head of Marketing and External Communications în cadrul Soufflet Group, motivul din spatele tranzacţiei.


Oficialul Soufflet Group nu a dorit însă să precizeze valoarea acestei tranzacţii. De cealaltă parte, reprezentanţii Cargill nu au comentat în niciun fel achiziţia.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.