24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Economia Romaniei pare ca depaseste recesiunea

Cel putin statistic, economia Romaniei se indreapta spre crestere. Institutul Naţional de Statistică promoveaza o crestere economica de 0,8 la suta, valorificand PIB-ul la 248,592 miliarde lei. Construcţiile şi activităţile profesionale şi de servicii sunt cele care au sustinut aceasta crestere de 0,8 la suta.
"Creşterea (de 0,8%, n.r.) a fost determinată, în mod semnificativ, de majorarea volumului de activitate şi, în consecinţă, a valorii adăugate brute din activităti profesionale, ştiinţifice şi tehnice; activităţi de servicii administrative şi activităţi de servicii suport (+3,2%), construcţii (+3,1%), activităţi de spectacole, culturale şi recreative; reparaţii de produse de uz casnic şi alte servicii (+2,7%) şi informaţii şi comunicaţii (+1,7%)", se arată într-un comunicat al Institutului Naţional de Statistică (INS).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.