24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni din Racovita stau acasa din cauza gerului

Potrivit raportărilor inspectoratelor şcolare judeţene, transmise, ieri, 31 ianuarie, la ora 10.00, 16 inspectorate şcolare judeţene se confruntă cu probleme cauzate de temperaturile negative, motiv pentru care au decis supendarea cursurilor în 67 de unităţi de învăţământ.

La Brăila, şcoala din comuna Racoviţa a fost închisă din cauza mijloacelor de transport şcolar care nu au mai putut porni şi aduce elevii din comunele arondate comunei. Din declaraţiile inspectorului şcolar adjunct profesor Romeo Mocanu, astăzi copii vor fi la şcoală din cauză că au rămas în urmă cu materia.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.