24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni din clasa a VIII-a intra in vacanta mare

Si pasesc pe ultima suta de metri inaintea sustinerii examenului de capacitate. Vacanta mare vine mai devreme pentru elevii clasei a VIII-a. Pentru ca anul acesta ii asteapta o testare a capacitatilor, examenul de capacitate, elevii termina scoala cu doua saptamani mai devreme. Cei aproximativ 190.000 de elevi din clasa a VIII-a vor intra de vineri în vacanţă, cu o săptămână mai devreme decât ceilalţi elevi, în vederea susţinerii evaluării naţionale care va începe în 25 iunie.

Inscrierea pentru evaluarea naţională se face în perioada 18-20 iunie şi se susţine în 25 iunie proba scrisă la Limba şi literatura română, iar în 27 iunie pe cea la matematică.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.