24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni nu trebuie implicati in proteste

Este mesajul şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila pentru protestatari. Acesta a dat exemplul unor elevi de la un liceu, membri ai unui partid, care au chiulit de la ore pentru a se alătura protestatarilor.

„Vă rog frumos, nu implicaţi elevii în diversele probleme ale societăţii. Exemplu clar, am primit ieri telefon de la Poliţie că la un anumit liceu în timpul orelor, nişte elevi cu un steag plecau să manifeste. Rog partidele politice să aibă mare grijă în gestionarea activităţii organizaţiilor de tineret, mai ales elevii sub 18 ani, care nu cred că trebuie implicaţi în aceste acţiuni", a declarat prof. Viorel Botea, şeful ISJ Brăila.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.