24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni se intorc la orele de curs

Noul an scolar a sosit. Strazile Brailei s-au umplut astazi de copii inca de dimineata. Mai mici, mai mari, cu totii aveau aceeasi tinta: sa ajunga la scoala, fie la gradinita, fie la liceu. Cu totii se indreptau - mai timizi, mai nostalgici dupa vacanta ce s-a terminat ieri, mai cu chef de joaca sau nu -  cu buchete de flori pentru profesoarele preferate. De astazi gradinitele, scolile, liceele isi deschid programul de functionare pentru anul scolar 2012-2013.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.