24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni sunt sfatuiti sa evite drogurile

Tentatiile adolescentei sunt multe iar capacitattea de a discerne intre bine si rau a tinerilor expusi multor oferte tentante de adrenalina si senzatii tari, sunt nenumarate. Elevii braileni sunt sustinuti si anul acesta in sensul evitarii drogurilor dar si etnobotanicelor care ofera mirajul unei senzatii de euforie luand la schimb sanatatea. In acest sens Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila va derula şi în anul şcolar 2012 - 2013 acţiunile de prevenire specifice in ceea ce priveste problema drogurilor.




 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.