24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii din mediul rural isi iau calculatoare cu ajutorul statului

Elevii braileni din mediul rural sunt interesati sa isi cumpere calculatoare si profita de ajutorul pe care statul il acorda celor care au situatii financiare precare. In Braila anul acesta 508 cereri au fost depuse pentru a primi un voucher care sa ii ajute pe doritorii de un calculator nou, insa numai 506 au reusit sa il si achizitioneze. Cele mai multe cereri au fost depuse din mediul rural, la scolile din Bertestii de Jos - 68, Ulmu - 30, Ciresu - 30, Zavoaia - 29, Insuratei - 20, Dudesti - 19.
Doritorii trebuie sa stie ca pentru acest an scolar cererile se pot depune pana pe 31 martie 2013.Daca ai nevoie de service la calculatoare in Braila vezi oferte
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.