24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii galateni vor invata saptamana aceasta o scoala altfel

Manifestarea, iniţiată de Ministerul Educaţiei va fi găzduită de Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, instituţia având pregătit un program extrem de interesant de activităţi cu caracter ştiinţific. Un rol important în cadrul acestuia îl va avea Observatorul Astronomic.

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va participa, în calitate de gazdă, în perioada 2 - 6 aprilie 2012, la manifestarea intitulată „Săptămâna educaţia altfel". Acesta este un program educaţional iniţiat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, care are ca scop implicarea tuturor copiilor preșcolari, a elevilor şi a cadrelor didactice în activități menite să pună în valoare talentele și capacităţile lor de cunoaştere în diverse domenii.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.