24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajari: Elvetia Saunaclub Zeus Urgent locuri de munca Femei

Firma: Saunaclub Zeus


E-mail: zsaunaclub@gmail.com


Oferte de munca: Elvetia Saunaclub Zeus, oferim locuri de munca in deplina legalitate, cautam doamne/domnisoare dragute interesate de castiguri mari, intr-un timp cat mai scurt, Trebuie sa fi o fire vesela, sociabila si pusa pe distractie. Conditii foarte bune de lucru, legale si mediu prietenos. Oferim permis de munca, cazare gratuita si zilnic cina gratuita in Restaurantul Clubului. Va oferim un ambient placut alaturi de lume pozitiva si clienti buni care platesc pe masura nivelului lor. Castiguri lunare intre 5000 – 19000 Franci! Club foarte cunoscut, clienti fideli dar si turisti. Nu sta pe ganduri, timpul se scurge rapid! Detalii in lb romana, rusa, engleza, germana! Tel/Whatapp/viber: +41764737106 E-Mail: zsaunaclub@gmail.com www.zeus.ch


Oferta valabila pana la data: 02-06-2021

 

Adauga un comentariu pe facebook

  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.