24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Euro 2012: Grecia si Cehia trec de faza grupelor

Sambata, 16 iunie 2012, au avut loc ultimele meciuri din grupa A a campionatului european de fotbal, Euro 2012. După ce au speriat financiar Europa, grecii şochează şi la fotbal. Sînt în "sferturi" şi au eliminat favorita grupei Rusia. Unicul gol al partidei, Grecia - Rusia a fost marcat de Karagounis, în minutul 45+2.

Cehia s-a calificat, si ea, în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a învins, sâmbătă, la Wroclaw, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Poloniei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Jiracek, în minutul 72.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.