24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Euro Constructii Galati constructii civile

Euro Constructii Galati  a fost înfiinţată în anul 2005, la iniţiativa celor trei asociaţi ai firmei - Cojocaru Constantin, Cojocaru Ionuţ şi Bassetto Simone.
    Totul a pornit în Italia, când aceştia s-au cunoscut pe un şantier din Vicenza şi după doar câteva ore de discuţii au decis să-şi unească forţele, să formeze o echipă care să fructifice experienţa obţinută în anii de muncă petrecuţi acolo. Au fost cu toţii de acord că acest proiect va trebui să se remarce prin seriozitate şi printr-un concept care sa îl diferenţieze de celelalte firme prezente în domeniul construcţiilor din Galaţi.
     Ca prim pas au decis să realizeze un complex de 11 apartamente, lucrare la care au aplicat câteva idei preluate din Italia cum ar fi amenajarea unei parcări subterane pentru toate apartamentele, a unei zone barbeque rezervata locatarilor, executarea pîrtilor comune la standarde premium şi realizarea finisajelor interioare la alegerea clienţilor.
    O altă idee pe care au ţinut să o puna în aplicare a fost aceea de a documenta fiecare etapă a construcţiei şi de a pune toate informaţiile la dispoziţia celor interesaţi de achiziţionarea unui apartament.
    Acest lucru a fost apreciat de clienţi, deoarece documentele şi fotografiile le-au oferit mai multă siguranţă şi au înclinat balanţa în favoarea achiziţiei apartamentelor.
    Decizia de a folosi doar materiale de calitate şi de a documenta totul, inclusiv verificarile făcute de către asociaţii firmei, pentru a proba calitatea materialelor, a fost un alt punct în favoarea constructorilor. Pentru a putea oferi un produs bun şi pentru a-i garanta calitatea, asociaţii firmei sunt în permanenţă prezenţi pe santier, lucrând cot la cot cu muncitorii.
     În ceea ce priveşte vânzarea unui apartament politica noastră este accea de a menţine un preţ mic, de a lăsa clientul să-şi aleagă finisările în funcţie de preferinţe şi de a decide modul de plată împreună cu acesta şi nu într-un mod prestabilit.
   Lucrările se efectuează pe terenuri proprietate a societaţii, lucru ce reprezintă înca un avantaj al clientului care devine proprietar pe cota indiviză de teren şi nu trebuie sa platească chirie.
    Suprafeţele puse la vânzare constituie doar perimetre ale apartamentelor, urmând să fie incluse in preţ şi cotele indivize parţi comune şi teren aferent.
    Dorim să facem clientul să se simtă ca într-o familie atunci când decide să cumpere un apartament şi vom avea grijă să îi ascultăm sugestiile, să îi indeplinim dorinţele şi să facem tot ce ne stă în putere pentru a fi cei mai buni constructori.

Adresa: Str. Frunzei, nr. 77, bl. Flora, ap. 4, GALAŢI
Punct de Lucru: Str. Gh. Doja, nr. 73-75
Telefon: 0724 150 277;  0726 143 184;  0731 374 458;  0039 339 790 1097
E-mail: contact@euro-constructii.ro;   office@euro-constructii.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.