24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Internet Galati

EuroSistems Company componente pc si sisteme IT&C

EuroSistems Company este o firma ce comecializeaza componente si sisteme IT&C, Sisteme de Supraveghere si Instalatii de Climatizare, pentru casa, firma sau afacerea dumneavoastra. De asemenea, oferim o gama larga de servicii IT&C, de la intretinerea de calculatoare, la administrarea retelelor de mari dimensiuni, in sectoare critice si pana la servicii de web hosting sau sudura de fibra optica. De asemenea avem un departament care se ocupa cu instalarea, montajul si service-ul aparatelor de aer conditionat.
   Misiunea nostra declarata este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o oferta de produse si servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta si sa fim recunoscuti ca unul dintre cei mai competitivi si seriosi furnizori de produse si servicii, pe fiecare din pietele pe care le deservim. Ne dorim sa oferim produse si servicii inovatoare, de inalta calitate, cu eficienta de cost si nedaunatoare mediului natural. Departamentul nostru de Service IT va pune la dispozitie, o intreaga gama de servicii pentru asistenta tehnica si mentenanta pc si retele, administrare retele de calculatoare, intretinere calculatoare, depanare calculatoare, consultanta it, devirusare, instalare server-e linux, windows, etc..
   Avem capacitatea tehnica sa oferim si servicii specializate de sudura Fibra Optica de orice tip, folosind aparate profesionale. Pretul este negociabil in functie de distanta de deplasare si numarul de suduri. Operatiune de sudare a fibrei include pregatirea fibrei optice, cojire, decapare, curatare si indreptare capete, sudare, izolare sudura (termosudare) si fixarea mecanica.
   Prin intermediul departamentului de Service IT va oferim servicii prompte, atat la sediul nostru cat si la domiciliul sau sediul clientului. In cadrul abonamentelor de intretinere pc si mentenanta pc sunt incluse toate operatiile necesare bunei functionari a retelei dvs. Oferim cel unul din cele mai performante servicii de devirusare si de recuperare integrala a datelor atat la cerere cat si in cadrul abonamentelor de depanare calculatoare si mentenanta pc. Reteaua sau calculatoarele nu functioneaza? Server-ul dumneavoastra va creeaza probleme?  Nu mai puteti trimite/primi mail-ul atat de necesar afacerii dumneavoastra? Site-ul merge greu sau are alte probleme? Contactati-ne astazi pentru un abonament de asistenta tehnica si service pc.
   Oferim de asemenea servicii profesionale complexe de hosting, atat pentru web (php, mysql, etc.) cat si pentru alte aplicatii, folosind server-e de inalta performanta si sisteme de operare Linux. Serviciile noastre bazate pe o retea de ultima ora si serverele performante situate in Romania sunt destinate atat incepatorilor (cu site-uri personale) cat si firmelor mici si mijlocii pentru care prezenta pe web este vitala. Datorita infrastructurii noastre dar si datorita personalului de suport tehnic va putem garanta contractual un uptime de 99,5% pentru toate serviciile noastre de hosting. Datele dumneavoastra sunt in siguranta cu noi pentru ca folosim o solutie sigura proprie de back-up incremental/total zilnic.

Adresa: Str. Brailei, bl. A1, parter; Galati
Telefon: 0336 885212
Fax: 0336 885212
E-mail: gabi.neculai@eurosistems.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.