24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Europa vorbeste prin Centrul Europe Direct Braila

Centrul Europe Direct Braila a castigat un nou mandat pentru a-si desfasura activtatea si in perioada 2013-2017. Noul mandat va continua munca depusa de echipa centrului in mandatul din perioada 2008-2012. Centrul Europe Direct Braila este un proiect finantat de Comisia Europeana si Consiliul Judetean Braila, in cadrul programului „Selectarea structurilor gazda pentru Centrele de Informare din Reteaua Europe Direct.”

Actvitatea centrului prin care Europa trebuie sa vorbeasca este vizibila prin buletine informative lunare, website - http://www.infocid.ro/e-direct/, pagina de facebook: http://www.facebook.com/Europe.Direct.Braila, posta electronica: europedirectbraila@gmail.com, unde sunt prezentate si anuntate evenimentele destinate publicului larg si pentru grupuri specifice, (ex: 9 Mai-Ziua Europei, EU original, EU vreau sa-mi cunosc drepturile!, Europa noastra…Europa cetatenilor etc.).

Comunicatul de presa vorbeste despre mandatul 2008-2012 ca fiind o "o perioada plina de amintiri placute, de trairi sincere, de experiente unice si de neuitat. 5 ani in care alaturi de dumneavoastra - cetateni europeni - am dezvoltat instrumente si activitati de comunicare/informare si am celebrat rand pe rand: Anul European al Dialogului Intercultural - 2008, Anul European al Creativitatii si Inovarii - 2009, Anul European pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale – 2010, Anul European la Voluntariatului – 2011, Anul European al imbatranirii active – 2012".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.