24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

FC Braila elimina Viitorul Constanta in Cupa Romaniei

Astazi au avut loc ultimele meciuri din 16-mile Cupei Romaniei la fotbal, printre care si meciul FC Braila si Viitorul Constanta.

Desi toate casele de pariuri si mai toti specialistii de fotbal acordau prima sansa echipei oaspete (patronata de Gheorghe Hagi), echipa de fotbal a Brailei a reusit sa castige cu 6-5 dupa executarea loviturilor de la 11 metri.

Meciul a avut de toate, eliminari ( una la gazde si una la oaspeti), ocazii imense ratate atat de gazde cat si de oaspeti, dar in final a castigat CF Braila, contrar tuturor asteptarilor. Vezi toate Rezultate Cupa Romaniei la fotbal


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.