24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fabrica de incaltaminte de la Movila Miresii este luata cu asalt de angajati

Drepturile salariale neachitate de mai bine de trei lui i-a facut pe angajatele din localitatea Dumitru Panturu sa isi strige drepturile, facand greva. Fabrica de incaltaminte isi tine angajatii fara salarii de trei luni. Investitorul este de origine italiana si pare sa refuze plata salariilor din cauza unor dificultati cu banca.

Salariatele au protestat în faţa fabricii din localitatea Dumitru Panturu, la ieşirea din schimb, şi au cerut italianului să-şi achite obligaţiile. La faţa locului au venit jandarmii pentru a asigura ordinea, iar conflictul de muncă să nu escaladeze.

Investitorul italian din localitatea Dumitru Panturu declara ca din cele trei luni neplătite, după cum susţin angajaţii, o lună jumătate în fabrică nu s-a lucrat. Acesta a mai spus că are ceva probleme la bancă pentru a scoate lichidităţi şi nu poate, cel puţin în viitorul apropriat, promite nimic
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.