24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fabrica de ulei şi biodiesel in Zona Libera Braila

Investitie de 30 de milioane de euro in Braila. Una din investiţiile cele mari din domeniul privat are ca locatia Zona Liberă şi municipiul Brăila si vizeaza o fabrica de ulei şi biodiesel care va funcţiona permanent, odată finalizat obiectivul.

Investiţia se ridică la 30 de milioane de euro şi va fi benefică Brăilei, se vor plăti destule taxe şi impozite. În vara anului viitor investiţia va fi terminată, afacerea a fost pornită de Bioromoil şi Mizara pe teren concesionat de Zona Liberă cu facilităţile aferente pe o perioadă de 49 de ani.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.