24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facultatea de inginerie Braila isi poate ocupa posturile vacante

Recent, Guvernul Romaniei a emis o hotarare (HGR 593/2012) prin care se aproba scoaterea la concurs în anul 2012 a posturilor didactice şi de cercetare vacante din instituţiile de învăţământ superior de stat, deci inclusiv facultatea din orasul nostru.

Astfel in anul 2012, in Facultatea de Inginerie Braila poate ocupa posturile vacante de: asistent universitar, lector universitar/sef de lucrari, conferentiar universitar, profesor universitar, asistent cercetare, cercetator stiintific, cercetator stiintific gradul III, cercetator stiintific gradul II si cercetator stiintific gradul I, existente la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari sau care se vor vacanta pana la sfarsitul anului universitar 2011/2012.

Posturile prevazute la alin. (1) pot fi scoase la concurs cu conditia ca in urma concursurilor ocuparea acestora sa nu determine o crestere a numarului total de posturi ocupate.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.