24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Faleza Brailei va fi curatata sambata

Voluntarii se pun pe treaba in Braila si sambata si-au propus sa faca curatenie pe faleza Dunarii. Manifestarea este pusa la cale de asociaţia Eco Alpex 024 Brăila şi Liceul de Artă Hariclea Darclee sambata, 9 mai, incepand cu ora 10.

La această acţiune de ecologizare vor participa un număr de 50 de elevi voluntari din numărul total de 120 implicaţi în proiect, părinţi şi profesori ai Liceului de Artă “Hariclea Darclee”, şi Serviciul de Utilitate Publică Administrare şi Gospodărire Locală.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.